- -

Utilization of corn gluten meal as a protein source in the diet of white shrimp Litopenaeus vannamei

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Utilization of corn gluten meal as a protein source in the diet of white shrimp Litopenaeus vannamei

Mostrar el registro completo del ítem

Molina Poveda, C.; Lucas, M.; Jover Cerda, M. (2015). Utilization of corn gluten meal as a protein source in the diet of white shrimp Litopenaeus vannamei. Aquaculture Nutrition. 21(6):824-834. doi:10.111/anu.12209.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/72604

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Utilization of corn gluten meal as a protein source in the diet of white shrimp Litopenaeus vannamei
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Politécnica Superior de Gandia - Escola Politècnica Superior de Gandia
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Universitat Politècnica de València. Instituto de Ciencia y Tecnología Animal - Institut de Ciència i Tecnologia Animal
Fecha difusión:
Resumen:
A 57-day feeding trial was designed to assess the potential of corn gluten meal (CGM) as a plant protein source in practical feeds for white shrimp Litopenaeus vannamei. Five experimental diets providing 350gkg(-1) protein ...[+]
Palabras clave: Amino acid digestibility , Plant protein , Shrimp growth
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Aquaculture Nutrition. (issn: 1353-5773 )
DOI: 10.111/anu.12209
Editorial:
Wiley
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1111/anu.12209
Patrocinador:
International foundation for Science [A/330]
International foundation for Science (A/330)
CENAIM
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem