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Classification of unaltered and altered dry-cured ham by impedance spectroscopy: A preliminary study.

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Classification of unaltered and altered dry-cured ham by impedance spectroscopy: A preliminary study.

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De Jesus De Barros, CA.; Hernández-Coronado, G.; Girón Hernández, LJ.; Barat Baviera, JM.; Pagán Moreno, MJ.; Alcañiz Fillol, M.; Masot Peris, R.... (2014). Classification of unaltered and altered dry-cured ham by impedance spectroscopy: A preliminary study. Meat Science. 98(4):659-700. doi:10.1016/j.meatsci.2014.05.014

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/72669

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Metadatos del ítem

Título: Classification of unaltered and altered dry-cured ham by impedance spectroscopy: A preliminary study.
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aims of this work were characterized by the physicochemical and microbiological features of dried-cured hams classified by the manufacturer as altered (deep spoilage and swollen) and unaltered, as well as, correlated ...[+]
Palabras clave: Impedance spectroscopy , Dry cured ham , Microbiology , Salt content , Double electrode , Coaxial needle electrode
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Meat Science. (issn: 0309-1740 ) (eissn: 1873-4138 )
DOI: 10.1016/j.meatsci.2014.05.014
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2014.05.014
Agradecimientos:
The authors thank the National Council of Science and technology of Mexico (CONACYT) for the grant of Guadalupe Hernandez-Coronado, within the framework of bicentennial.
Tipo: Artículo

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