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Ultrasonically enhanced low-temperature drying of apple: Influence on drying kinetics and antioxidant potential

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Ultrasonically enhanced low-temperature drying of apple: Influence on drying kinetics and antioxidant potential

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Santacatalina Bonet, JV.; Rogríguez, Ó.; SUSANA SIMAL FLORINDO; Carcel Carrión, JA.; Mulet Pons, A.; García Pérez, JV. (2014). Ultrasonically enhanced low-temperature drying of apple: Influence on drying kinetics and antioxidant potential. Journal of Food Engineering. 138:35-44. doi:10.1016/j.jfoodeng.2014.04.003

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/72945

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Título: Ultrasonically enhanced low-temperature drying of apple: Influence on drying kinetics and antioxidant potential
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
Low-temperature air drying represents an alternative means to hot air drying of better retaining the sensory, nutritional and functional properties of foods. However, reducing the air temperature to figures below the ...[+]
Palabras clave: Dehydration , Ultrasound , Modeling , Antioxidant Capacity
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 ) (eissn: 1873-5770 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2014.04.003
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2014.04.003
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support of the Spanish Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO), the European Union (FEDER) and the Generalitat Valenciana (from the projects DPI2012-37466-CO3-03, DPI2012-37 ...[+]
Tipo: Artículo

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