- -

Model-based investigation into atmospheric freeze drying assisted by power ultrasound

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Model-based investigation into atmospheric freeze drying assisted by power ultrasound

Mostrar el registro completo del ítem

Santacatalina Bonet, JV.; Fissore, D.; Carcel Carrión, JA.; Mulet Pons, A.; García Pérez, JV. (2015). Model-based investigation into atmospheric freeze drying assisted by power ultrasound. Journal of Food Engineering. 151:7-15. doi:10.1016/j.jfoodeng.2014.11.013.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/72946

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Model-based investigation into atmospheric freeze drying assisted by power ultrasound
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
Atmospheric freeze drying consists of a convective drying process using air at a temperature below the freezing point of the processed product, and with a very low relative humidity content. This paper focuses on the use ...[+]
Palabras clave: Atmospheric freeze-drying , Ultrasound , Modeling , Optimization
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 ) (eissn: 1873-5770 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2014.11.013
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2014.11.013
Patrocinador:
Spanish Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO)
European Regional Development Fund (ERDF) DPI2012-37466-CO3-03
FPI fellowship BES-2010-033460
EEBB-I-14-08572
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem