- -

Mètodes tradicionals de conservació d’aliments de l’Horta de València

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Mètodes tradicionals de conservació d’aliments de l’Horta de València

Show full item record

Marzal López, J. (2016). Mètodes tradicionals de conservació d’aliments de l’Horta de València. http://hdl.handle.net/10251/73411.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/73411

Files in this item

Item Metadata

Title: Mètodes tradicionals de conservació d’aliments de l’Horta de València
Author: Marzal López, Jessica
Director(s): Tarrazo Morell, José Palau Salvador, Guillermo
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Rural y Agroalimentaria - Departament d'Enginyeria Rural i Agroalimentària
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2016-09-28
Issued date:
Abstract:
[CA] La conservació d’aliments ha estat una manera de processar els excedents de collita amb el fi de preservar-los durant un llarg temps. És per això, que ha tingut tanta importància a l’Horta de València i a les tradicions ...[+]


[ES] La conservación de alimentos ha sido una manera de procesar los excedentes de cosecha con el fin de preservarlos durante un largo tiempo. Es por eso, que ha tenido tanta importancia en la Huerta de Valencia y en las ...[+]


[EN] Food preservation has been a way to process the food surpluses with the aim to preserve them during a long time. It is therefore, that has had so much importance to the ‘’Horta de Valencia’’ and in our traditional ...[+]
Subjects: Horta , Conservació d'aliments , Conserves , Mermelades , Deshidratats , Encurtits , Salats , Memòria oral , Tradició , Sabers , Huerta , Conservación de alimentos , Conservas , Mermeladas , Deshidratados , Encurtidos , Salazones , Memoria oral , Tradición , Saberes , Food preservation , Preserves , Jams , Dehydrated food , Pickled food , Curing , Oral memory , Tradition , Knowledge
Copyrigths: Reconocimiento (by)
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record