- -

Some rootstocks improve pepper tolerance to mild salinity through ionic regulation

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Some rootstocks improve pepper tolerance to mild salinity through ionic regulation

Mostrar el registro completo del ítem

Penella, C.; González Nebauer, S.; Quinones, A.; San Bautista Primo, A.; López Galarza, SV.; Calatayud, A. (2015). Some rootstocks improve pepper tolerance to mild salinity through ionic regulation. Plant Science. 230:12-22. doi:10.1016/j.plantsci.2014.10.007

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/73485

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Some rootstocks improve pepper tolerance to mild salinity through ionic regulation
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Grafting has been proposed as an interesting strategy that improves the responses of crops under salinity. In pepper, we reported increased fruit yield of the commercial 'Adige' cultivar under salinity when grafted ...[+]
Palabras clave: Graft , NaCl , Ions , Pepper , Photosynthesis , Yield , Water relations
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Plant Science. (issn: 0168-9452 )
DOI: 10.1016/j.plantsci.2014.10.007
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.plantsci.2014.10.007
Agradecimientos:
This work has been financed by INIA (Spain) through Project RTA2010-00038-C03-01 and the European Regional Development Fund (ERDF). C.P. is beneficiary of a doctoral fellowship (FPI-INIA) associate with this project.
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem