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Physical properties and antilisterial activity of bioactive edible films containing Lactobacillus plantarum

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Physical properties and antilisterial activity of bioactive edible films containing Lactobacillus plantarum

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Sánchez González, L.; Quintero Saavedra, JI.; Chiralt Boix, MA. (2013). Physical properties and antilisterial activity of bioactive edible films containing Lactobacillus plantarum. Food Hydrocolloids. 33(1):92-98. https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2013.02.011

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/73627

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Título: Physical properties and antilisterial activity of bioactive edible films containing Lactobacillus plantarum
Autor: Sánchez González, Laura Quintero Saavedra, Jorge Ivan Chiralt Boix, Mª Amparo
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
Bioactive polymeric films were developed from the incorporation of Lactobacillus plantarum into polysaccharide or protein edible films. Lactic acid bacteria (LAB) were added directly to the film forming solution and films ...[+]
Palabras clave: Bioactive films , Sodium caseinate , Isolate pea protein , Hydroxypropylmethylcellulose Methylcellulose , Antilisterial activity , Mechanical properties
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Hydrocolloids. (issn: 0268-005X )
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2013.02.011
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2013.02.011
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-20694/ES/FILMS Y RECUBRIMIENTOS COMESTIBLES%2FBIODEGRADABLES, CON ACTIVIDAD ANTIMICROBIANA Y ANTIOXIDANTE, PARA USO ALIMENTARIO. UTILIZACION DE PROCESADO EN HUMEDO Y EN SECO./
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from Spanish Ministerio de Educacion y Ciencia throughout the project AGL2010-20694. Author L. Sanchez-Gonzalez thanks the support of Campus de Excelencia Internacional from ...[+]
Tipo: Artículo

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