- -

Production of 4th range iceberg lettuce enriched with calcium. Evaluation of some quality parameters

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Production of 4th range iceberg lettuce enriched with calcium. Evaluation of some quality parameters

Mostrar el registro completo del ítem

Gras Romero, ML.; Vidal Brotons, DJ.; Vásquez-Forttes, FA. (2011). Production of 4th range iceberg lettuce enriched with calcium. Evaluation of some quality parameters. Procedia Food Science. 1:1534-1539. doi:10.1016/j.profoo.2011.09.227.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/74008

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Production of 4th range iceberg lettuce enriched with calcium. Evaluation of some quality parameters
Autor:
Editor: 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF 11)
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This project is part of a study on the process of production of 4th range Iceberg lettuce leaves enriched with Ca using the vacuum impregnation (VI) technique. The objectives of this work were (i) to verify if it is ...[+]
Palabras clave: Functional foods , Vacuum impregnation , Physicochemical properties , Mechanical properties , Respiration rates
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial (by-nd-nc)
Fuente:
Procedia Food Science. (issn: 2211-601X )
DOI: 10.1016/j.profoo.2011.09.227
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.profoo.2011.09.227
Título del congreso: 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF)
Lugar del congreso: Athens, GREECE
Fecha congreso: MAY 22-26, 2011
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem