- -

Evaluation for salt stress tolerance of pepper genotypes to be used as rootstocks

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Evaluation for salt stress tolerance of pepper genotypes to be used as rootstocks

Mostrar el registro completo del ítem

Penella, C.; González Nebauer, S.; López Galarza, SV.; San Bautista Primo, A.; Gorbe, E.; Calatayud, Á. (2013). Evaluation for salt stress tolerance of pepper genotypes to be used as rootstocks. Journal of Food Agriculture and Environment. 11(3):1101-1107. http://hdl.handle.net/10251/74087

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/74087

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Evaluation for salt stress tolerance of pepper genotypes to be used as rootstocks
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Salinity is a major environmental constraint on crop productivity and grafting can be a sustainable strategy to enhance plant tolerance under adverse growth conditions. Screening different graft combinations under ...[+]
Palabras clave: Germination , Graft , Pepper , Photosynthesis , Vegetable production , Salt stress
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Agriculture and Environment. (issn: 1459-0255 )
Editorial:
WFL
Versión del editor: http://world-food.net/evaluation-for-salt-stress-tolerance-of-pepper-genotypes-to-be-used-as-rootstocks/
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem