- -

Application of NIRS for predicting fatty acids in intramuscular fat of rabbit

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Application of NIRS for predicting fatty acids in intramuscular fat of rabbit

Mostrar el registro completo del ítem

Zomeño Segado, C.; Juste Aguilera, V.; Hernández, P. (2012). Application of NIRS for predicting fatty acids in intramuscular fat of rabbit. Meat Science. 91(2):155-159. doi:10.1016/j.meatsci.2012.01.009

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/74488

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Application of NIRS for predicting fatty acids in intramuscular fat of rabbit
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Ciencia y Tecnología Animal - Institut de Ciència i Tecnologia Animal
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
The aim of this study was to evaluate the use of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) for predicting fatty acid content in intramuscular fat to be applied in rabbit selection programs. One hundred and forty three ...[+]
Palabras clave: Fatty acids , Intramuscular fat , NIRS , Rabbit
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Meat Science. (issn: 0309-1740 )
DOI: 10.1016/j.meatsci.2012.01.009
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2012.01.009
Agradecimientos:
Authors thank Prof. A. Blasco for his useful comments. This work was supported by projects AGL2008-05514-C02-01 from the Spanish National Research Plan and PROMETEO/2009/125 from the Generalitat Valenciana. C. Zomeno ...[+]
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem