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Differentiation between fresh and frozen-thawed sea bream (Sparus aurata) using impedance spectroscopy techniques

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Differentiation between fresh and frozen-thawed sea bream (Sparus aurata) using impedance spectroscopy techniques

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Fuentes López, A.; Masot Peris, R.; Fernández Segovia, I.; Ruiz Rico, M.; Alcañiz Fillol, M.; Barat Baviera, JM. (2013). Differentiation between fresh and frozen-thawed sea bream (Sparus aurata) using impedance spectroscopy techniques. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 19:210-217. https://doi.org/10.1016/j.ifset.2013.05.001

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/74513

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Metadatos del ítem

Título: Differentiation between fresh and frozen-thawed sea bream (Sparus aurata) using impedance spectroscopy techniques
Autor: Fuentes López, Ana Masot Peris, Rafael Fernández Segovia, Isabel Ruiz Rico, María Alcañiz Fillol, Miguel Barat Baviera, José Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Fecha difusión:
Resumen:
The aim of this study was to evaluate a rapid, low-cost and easy-to-use system of impedance spectroscopy with two different electrodes (double electrode (DE) and arrowhead (AH)) to distinguish between fresh and frozen-thawed ...[+]
Palabras clave: Sea bream , Impedance spectroscopy , Freezing thawing , Physico-chemical quality , Microbial quality
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Innovative Food Science and Emerging Technologies. (issn: 1466-8564 )
DOI: 10.1016/j.ifset.2013.05.001
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.ifset.2013.05.001
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-06-09-2940/
Agradecimientos:
The authors gratefully acknowledge that the experiment reported here has been financially supported by the Universitat Politecnica de Valencia (PAID-06-09-2940). A. Fuentes would like to thank the Campus de Excelencia ...[+]
Tipo: Artículo

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