- -

Use of the voltammetric tongue in fresh cod (Gadus morhua) quality assessment

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Use of the voltammetric tongue in fresh cod (Gadus morhua) quality assessment

Mostrar el registro completo del ítem

Ruiz Rico, M.; Fuentes López, A.; Masot Peris, R.; Alcañiz Fillol, M.; Fernández Segovia, I.; Barat Baviera, JM. (2013). Use of the voltammetric tongue in fresh cod (Gadus morhua) quality assessment. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 18:256-263. doi:10.1016/j.ifset.2012.12.010

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/74514

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Use of the voltammetric tongue in fresh cod (Gadus morhua) quality assessment
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Fecha difusión:
Resumen:
The aimof this work was to evaluate the use of the voltammetric tongue in the shelf-life assessment of fresh cod in cold storage. For this purpose, physico-chemical and microbial analyseswere carried out, as well as ...[+]
Palabras clave: Voltammetric tongue , Pulse voltammetry , Cod , Physico-chemical and microbial analyses , Shelf-life assessment
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Innovative Food Science and Emerging Technologies. (issn: 1466-8564 )
DOI: 10.1016/j.ifset.2012.12.010
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.ifset.2012.12.010
Agradecimientos:
The authors are grateful for the financial support received for the work reported here from the Universidad Politecnica de Valencia (PAID-06-09-2940) and MICINN (MAT2009-14564-004-02). A Fuentes would also like to thank ...[+]
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem