- -

Odour sampling system with modifiable parameters applied to fruit classification

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Odour sampling system with modifiable parameters applied to fruit classification

Mostrar el registro completo del ítem

Garcia-Breijo, E.; Guarrasi, V.; Masot Peris, R.; Alcañiz Fillol, M.; Olguín Pinatti, CA. (2013). Odour sampling system with modifiable parameters applied to fruit classification. Journal of Food Engineering. 116(2):277-285. doi:10.1016/j.jfoodeng.2012.11.033.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/74860

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Odour sampling system with modifiable parameters applied to fruit classification
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Fecha difusión:
Resumen:
The aroma emanating from fruits can indicate the maturity level and thus the quality and shelf life of the products. In this work it is presented an odour sampling system system (called also electronic nose), to classify ...[+]
Palabras clave: Electronic nose , Pattern recognition , Microcontroller , Food classification
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2012.11.033
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2012.11.033
Patrocinador:
Spanish Government project MAT2009-14564-C04-02
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem