- -

Influence of citric acid on the properties and stability of starch-polycaprolactone based films

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Influence of citric acid on the properties and stability of starch-polycaprolactone based films

Mostrar el registro completo del ítem

Ortega Toro, R.; Collazo-Bigliardi, S.; Talens Oliag, P.; Chiralt A. (2015). Influence of citric acid on the properties and stability of starch-polycaprolactone based films. Journal of Applied Polymer Science. 133(2):1-16. doi:10.1002/app.42220.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/75105

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Influence of citric acid on the properties and stability of starch-polycaprolactone based films
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
The influence of citric acid (CA) on structural and physicochemical properties of blend films based on corn starch and polycaprolactone (PCL) was studied. Films were obtained by melt blending of starch and PCL and compression ...[+]
Palabras clave: Biodegradable , Blends , Compatibilization , Films , Molding
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial (by-nd-nc)
Fuente:
Journal of Applied Polymer Science. (issn: 0021-8995 ) (eissn: 1097-4628 )
DOI: 10.1002/app.42220
Editorial:
Wiley
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1002/app.42220
Patrocinador:
Spanish Ministerio de Educacion y Ciencia AGL2010-20694 AGL2013-42989-R
Conselleria de Educacio de la Comunitat Valenciana
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem