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Influence of Storage at 4°C on the Stability of High Hydrostatic Pressure Treated Onion

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Influence of Storage at 4°C on the Stability of High Hydrostatic Pressure Treated Onion

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Vázquez Gutiérrez, JL.; Hernández Carrión, M.; Quiles Chuliá, MD.; Hernando Hernando, MI. (2014). Influence of Storage at 4°C on the Stability of High Hydrostatic Pressure Treated Onion. Czech Journal of Food Sciences. 32(1):96-101. https://doi.org/10.17221/471/2012-CJFS

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/75250

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Título: Influence of Storage at 4°C on the Stability of High Hydrostatic Pressure Treated Onion
Autor: Vázquez Gutiérrez, José Luis Hernández Carrión, María Quiles Chuliá, Mª Desamparados Hernando Hernando, Mª Isabel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The effects of refrigerated storage on the microstructure and physicochemical properties of high hydrostatic pressure (HHP) treated onion were evaluated. Onion was submitted to 100 MPa at 50°C or 400 MPa at 25°C for ...[+]
Palabras clave: Allium cepa , Postharvest processing , Phenolics , Protein , Shelf life , Microstructure
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Czech Journal of Food Sciences. (issn: 1212-1800 )
DOI: 10.17221/471/2012-CJFS
Editorial:
CZECH ACADEMY AGRICULTURAL SCIENCES
Versión del editor: http://doi.org/10.17221/471/2012-CJFS
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2008-04798-C02-02/ES/ESTUDIO DE LA RELACION "ESTRUCTURA-FUNCIONALIDAD NUTRICIONAL" EN TEJIDOS VEGETALES TRATADOS CON ALTAS PRESIONES HIDROSTATICAS/
Agradecimientos:
Supported by the Spanish Government, Grant No. AGL2008-04-798-C02-02, and the Spanish Government and the UPV for two predoctoral grants.
Tipo: Artículo

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