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Effect of the incorporation of antioxidants on physicochemical and antioxidant properties of wheat starch chitosan films

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Effect of the incorporation of antioxidants on physicochemical and antioxidant properties of wheat starch chitosan films

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Bonilla Lagos, MJ.; Talón Argente, E.; Atarés Huerta, LM.; Vargas, M.; Chiralt A. (2013). Effect of the incorporation of antioxidants on physicochemical and antioxidant properties of wheat starch chitosan films. Journal of Food Engineering. 118(3):271-278. doi:10.1016/j.jfoodeng.2013.04.008.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/75463

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Título: Effect of the incorporation of antioxidants on physicochemical and antioxidant properties of wheat starch chitosan films
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
Blend edible films were prepared from wheat starch (WS) and chitosan (CH) with glycerol as plasticizer. Four active ingredients (antioxidants) were added, namely basil essential oil, thyme essential oil, citric acid and ...[+]
Palabras clave: Edible films , Wheat starch , Chitosan , Basil essential oil , Thyme essential oil , &#945 , -Tocopherol , Citric acid , ABTS
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2013.04.008
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.04.008
Tipo: Artículo

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