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Influence of minimally processed grapes washing with lemon essential oil

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Influence of minimally processed grapes washing with lemon essential oil

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Almela Camañas, C.; Espert, M.; Ortolá Ortolá, MD.; Castelló Gómez, ML. (2014). Influence of minimally processed grapes washing with lemon essential oil. International Food Research Journal. 21(5):1851-1857. http://hdl.handle.net/10251/75532

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Título: Influence of minimally processed grapes washing with lemon essential oil
Autor: Almela Camañas, Celia Espert, María Ortolá Ortolá, Mª Dolores Castelló Gómez, María Luisa
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The increased interest in ready to eat products along with the great production of grapes make necessary to find a new way of presentation of this product in order to ease its consumption. The main goal is to keep ...[+]
Palabras clave: Grapes , Lemon essential oil , Antioxidant capacity
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
International Food Research Journal. (issn: 2231-7546 )
Versión del editor: http://www.ifrj.upm.edu.my/volume-21-2014.html
Tipo: Artículo

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