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Development of a low-cost non-destructive system for measuring moisture and salt content in smoked fish products.

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Development of a low-cost non-destructive system for measuring moisture and salt content in smoked fish products.

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Karaskova, P.; Fuentes López, A.; Fernández Segovia, I.; Alcañiz Fillol, M.; Masot Peris, R.; Barat Baviera, JM. (2011). Development of a low-cost non-destructive system for measuring moisture and salt content in smoked fish products. Procedia Food Science. 1:1195-1201. doi:10.1016/j.profoo.2011.09.178

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/75569

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Metadatos del ítem

Título: Development of a low-cost non-destructive system for measuring moisture and salt content in smoked fish products.
Autor:
Editor: 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF 11)
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería del Diseño - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In this study, a new method to assess salt content in smoked fish products using impedance spectroscopy has been developed. Two fish species (salmon and cod) from two different brands were analyzed. The analyses carried ...[+]
Palabras clave: Smoked fish , Electrical impedance spectroscopy , Physico-chemical analyses , Quality control
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial (by-nd-nc)
Fuente:
Procedia Food Science. (issn: 2211-601X )
DOI: 10.1016/j.profoo.2011.09.178
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.profoo.2011.09.178
Título del congreso: 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF11)
Lugar del congreso: Athens, GREECE
Fecha congreso: MAY 22-26, 2011
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

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