- -

Structure and mechanical properties of sodium and calcium caseinate edible active films with carvacrol

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Structure and mechanical properties of sodium and calcium caseinate edible active films with carvacrol

Mostrar el registro completo del ítem

Arrieta, MP.; Peltzer, MA.; Garrigós, MDC.; Jimenez, A. (2013). Structure and mechanical properties of sodium and calcium caseinate edible active films with carvacrol. Journal of Food Engineering. 114(4):486-494. doi:10.1016/j.jfoodeng.2012.09.002

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/75639

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Structure and mechanical properties of sodium and calcium caseinate edible active films with carvacrol
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Mecánica y de Materiales - Departament d'Enginyeria Mecànica i de Materials
Universitat Politècnica de València. Instituto de Tecnología de Materiales - Institut de Tecnologia de Materials
Fecha difusión:
Resumen:
Edible active films based on sodium caseinate (SC) and calcium caseinate (CC) plasticized with glycerol (G) at three different concentrations and carvacrol (CRV) as active agent were prepared by solvent casting. Transparent ...[+]
Palabras clave: Edible films , Caseinates , Glycerol , Carvacrol , Active packaging
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2012.09.002
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2012.09.002
Agradecimientos:
Marina Patricia Arrieta thanks Fundacion MAPFRE for "Ignacio Hernando de Larramendi 2009- Medio Ambiente" fellowship (MAPFRE-IHL-01). The Spanish Ministry of Economy and Competitiveness is acknowledged by financial support ...[+]
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem