- -

Quality and acceptability of microwave and conventionally pasteurized kiwifruit puree

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Quality and acceptability of microwave and conventionally pasteurized kiwifruit puree

Mostrar el registro completo del ítem

Benlloch Tinoco, M.; Igual Ramo, M.; Salvador Alcaraz, A.; Rodrigo Aliaga, MD.; Martínez Navarrete, N. (2014). Quality and acceptability of microwave and conventionally pasteurized kiwifruit puree. Food and Bioprocess Technology. 7(11):3282-3292. doi:10.1007/s11947-014-1315-9

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/75659

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Quality and acceptability of microwave and conventionally pasteurized kiwifruit puree
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The development and optimisation of food preservation processes seem to be necessary in order to address consumer expectations related to secure, fresh-like foods. To this end, the sensory, nutritional and functional ...[+]
Palabras clave: Consumer perception , Bioactive compounds , Enzymes , Microorganisms , Microwave heating , Conventional heating
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food and Bioprocess Technology. (issn: 1935-5130 ) (eissn: 1935-5149 )
DOI: 10.1007/s11947-014-1315-9
Editorial:
Springer Verlag (Germany)
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1007/s11947-014-1315-9
Descripción: The final publication is available at link.springer.com
Agradecimientos:
The authors thank the Ministerio de Educacion y Ciencia for the financial support given throughout the Project AGL 2010-22176 and AGL 2010-22206-C02-01 and the grant awarded to the author Maria Benlloch.
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem