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Physicochemical properties of chitosan-essential oils film-forming dispersions. Effect of homogenization treatments

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Physicochemical properties of chitosan-essential oils film-forming dispersions. Effect of homogenization treatments

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Bonilla Lagos, MJ.; Atarés Huerta, LM.; Vargas, M.; Chiralt A. (2011). Physicochemical properties of chitosan-essential oils film-forming dispersions. Effect of homogenization treatments. Procedia Food Science. 1:44-49. doi:10.1016/j.profoo.2011.09.008.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/76926

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Título: Physicochemical properties of chitosan-essential oils film-forming dispersions. Effect of homogenization treatments
Autor:
Editor: 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF 11) Executive Committee
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Chitosan films enriched with basil (B) or thyme (T) essential oils (EO) were prepared by means of two homogenization treatments, without (H1) and with (H2) microfluidization. H2 treatment led to a significant decrease ...[+]
Palabras clave: Chitosan , Essential oils , Microfluidization , Basil , Thyme
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial (by-nd-nc)
Fuente:
Procedia Food Science. (issn: 2211-601X )
DOI: 10.1016/j.profoo.2011.09.008
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.profoo.2011.09.008
Título del congreso: 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF)
Lugar del congreso: Athens, GREECE
Fecha congreso: MAY 22-26, 2011
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

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