- -

Comparison of two strategies for the start-up of a biological reactor for the treatment of hypersaline effluents from a table olive packaging industry

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Comparison of two strategies for the start-up of a biological reactor for the treatment of hypersaline effluents from a table olive packaging industry

Mostrar el registro completo del ítem

Ferrer-Polonio, E.; Mendoza Roca, JA.; Iborra Clar, A.; Alonso Molina, JL.; Pastor Alcañiz, L. (2015). Comparison of two strategies for the start-up of a biological reactor for the treatment of hypersaline effluents from a table olive packaging industry. Chemical Engineering Journal. 273:595-602. doi:10.1016/j.cej.2015.03.062

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/77229

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Comparison of two strategies for the start-up of a biological reactor for the treatment of hypersaline effluents from a table olive packaging industry
Autor: Ferrer-Polonio, Eva Mendoza Roca, José Antonio Iborra Clar, Alicia Alonso Molina, José Luís Pastor Alcañiz, Laura
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Hidráulica y Medio Ambiente - Departament d'Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería del Agua y del Medio Ambiente - Institut Universitari d'Enginyeria de l'Aigua i Medi Ambient
Fecha difusión:
Resumen:
Biological treatment of hypersaline effluents with high organic matter concentrations is difficult to carry out and it can require a long start-up phase. This is the case of the treatment of fermentation brines from the ...[+]
Palabras clave: Fermentation brines , Hypersaline effluents , Polyphenols biodegradation , SBR , Table olives , Wastewater treatment
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Chemical Engineering Journal. (issn: 1385-8947 ) (eissn: 1873-3212 )
DOI: 10.1016/j.cej.2015.03.062
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi. org/10.1016/j.cej.2015.03.062
Agradecimientos:
The authors of this work thank the financial support of CDTI (Centre for Industrial Technological Development) depending on the Spanish Ministry of Science and Innovation.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem