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Recent Patents on the Use of Antioxidant Agents in Food

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Recent Patents on the Use of Antioxidant Agents in Food

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Bonilla Lagos, MJ.; Atarés Huerta, LM.; Chiralt Boix, MA.; Vargas, M. (2011). Recent Patents on the Use of Antioxidant Agents in Food. Recent Patents on Food, Nutrition and Agriculture. 3(2):123-132. doi:10.2174/2212798411103020123

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/77256

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Título: Recent Patents on the Use of Antioxidant Agents in Food
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
The application of antioxidant ingredients is one of the most common ways to delay and prevent the detrimental effect of oxygen in foods. Some of the most widely used and studied antioxidants are carboxylic acids, tocopherols ...[+]
Palabras clave: Carotenoids , Chitosan , Encapsulation , Essential oil , Packaging , Phenol , Tocopherol , Antioxidant Agents , Chelation , Electronic delocalisation
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Recent Patents on Food, Nutrition and Agriculture. (issn: 1876-1429 )
DOI: 10.2174/2212798411103020123
Editorial:
Bentham Science Publishers
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.2174/2212798411103020123
Tipo: Artículo

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