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Effects of drying and pretreatment on the nutritional and functional quality of raisins

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Effects of drying and pretreatment on the nutritional and functional quality of raisins

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Carranza Concha, J.; Benlloch Tinoco, M.; Camacho Vidal, MM.; Martínez Navarrete, N. (2012). Effects of drying and pretreatment on the nutritional and functional quality of raisins. Food and Bioproducts Processing. 90(2):243-248. https://doi.org/10.1016/j.fbp.2011.04.002

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/77478

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Título: Effects of drying and pretreatment on the nutritional and functional quality of raisins
Autor: Carranza Concha, José Benlloch Tinoco, María Camacho Vidal, Mª Mar Martínez Navarrete, Nuria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
The close relationship between the consumption of fruits and health status stems from the nutritional and non-nutritional compounds found in fruits which play a key role in the prevention of different diseases. However, ...[+]
Palabras clave: Air drying , Antioxidant activity , Microwave , NaOH pretreatment , Tartaric acid , Total phenols , Antioxidant activities , Tartaric acids , Dehydration , Dewatering , Fruits , Ketones , Microwaves , Organic acids , Phenols , Trace elements , Drying , Vitaceae
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food and Bioproducts Processing. (issn: 0960-3085 )
DOI: 10.1016/j.fbp.2011.04.002
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.fbp.2011.04.002
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICYT//AGL2002-01793/ES/Desarrollo de productos gelificados con fruta utilizando tratamientos osmóticos/
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//AGL2005-05994/ES/ESTABILIDAD DE LOS COMPUESTOS FUNCIONALES DE LAS FRUTAS DURANTE SU PROCESADO/
Agradecimientos:
The translation of this paper was funded by the Universidad Politecnica de Valencia.
Tipo: Artículo

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