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Effect of processing on the drying kinetics and functional value of dried apricot

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Effect of processing on the drying kinetics and functional value of dried apricot

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Igual Ramo, M.; García Martínez, EM.; Martín-Esparza, M.; Martínez Navarrete, N. (2012). Effect of processing on the drying kinetics and functional value of dried apricot. Food Research International. 47(2):284-290. doi:10.1016/j.foodres.2011.07.019

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/77479

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Metadatos del ítem

Título: Effect of processing on the drying kinetics and functional value of dried apricot
Autor: Igual Ramo, Marta García Martínez, Eva María Martín-Esparza, M.E. Martínez Navarrete, Nuria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
Apricots can be considered as a good source of phenolic compounds, which are beneficial for human health. Microwaves may be an alternative to the conventional sun or hot air drying techniques used to obtain dried apricot. ...[+]
Palabras clave: Antioxidant capacity , Drying kinetics , Hot air drying , Microwave , Phenolic compounds , Vitamin c , Drying kinetic , Agents , Kinetics , Microwaves , Organic acids , Phenols , Drying , Prunus armeniaca
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Research International. (issn: 0963-9969 )
DOI: 10.1016/j.foodres.2011.07.019
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2011.07.019
Título del congreso: 15th IUFoST World Congress of Food Science and Technology on Food Science Solutions in Evolving World
Lugar del congreso: Cape Town, SOUTH AFRICA
Fecha congreso: AUG 22-26, 2010
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

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