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Impact of temperature on lethality of kiwifruit puree pasteurization by thermal and microwave processing

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Impact of temperature on lethality of kiwifruit puree pasteurization by thermal and microwave processing

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Benlloch Tinoco, M.; Martínez Navarrete, N.; Rodrigo Aliaga, MD. (2014). Impact of temperature on lethality of kiwifruit puree pasteurization by thermal and microwave processing. Food Control. 35(1):22-25. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2013.06.035

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/77483

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Título: Impact of temperature on lethality of kiwifruit puree pasteurization by thermal and microwave processing
Autor: Benlloch Tinoco, María Martínez Navarrete, Nuria Rodrigo Aliaga, María Dolores
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
The use of pasteurization units (PU) as a measure of the lethal effect of processes was proposed with the aim of comparing conventional and novel thermal technologies. Kiwifruit puree was subjected to microwave (1000 and ...[+]
Palabras clave: Microwaves , Thermal treatment , Kiwifruit , Temperature , Accumulated lethality
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 ) (eissn: 1873-7129 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2013.06.035
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2013.06.035
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-22206-C02-01/ES/COMBINACION DE INGREDIENTES NATURALES Y TECNOLOGIAS NO TERMICAS EN LA ESTABILIZACION DE BEBIDAS DE ORIGEN VEGETAL. ASPECTOS MICROBIOLOGICOS, NUTRICIONALES Y FISICO-QUIMICOS/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-22176/ES/APLICACION DE METODOS COMBINADOS PARA LA OBTENCION DE PRODUCTOS DE FRUTA EN POLVO, DESHIDRATADOS Y FRITOS DE ALTA CALIDAD/
Agradecimientos:
The authors thank the Ministerio de Educacion y Ciencia for the financial support given through Projects AGL 2010-22176 and AGL 2010-22206-C02-01 and the grant awarded to the author Maria Benlloch.
Tipo: Artículo

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