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Igual Ramo, M.; Castelló Gómez, ML.; Roda, E.; Ortolá Ortolá, MD. (2011). Development of Hot-Air Dried Cut Persimmon. International Journal of Food Engineering. 7(5):1-17. doi:10.2202/1556-3758.2149
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/78542
Título: | Development of Hot-Air Dried Cut Persimmon | |
Autor: | Roda, Eva | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
In this work the authors have studied the effect of hot-air drying with or without a previous osmotic dehydration pretreatment to produce dried cut persimmon with a different geometry (slices and sectors). A kinetic study ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | http://dx.doi.org/10.2202/1556-3758.2149 | |
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