- -

The polyphenolic compounds content of cardoon herb depending on length of the vegetation period

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

The polyphenolic compounds content of cardoon herb depending on length of the vegetation period

Show full item record

Salata, A.; Buczkowska, H.; López Galarza, SV.; Moreno Ramón, H. (2015). The polyphenolic compounds content of cardoon herb depending on length of the vegetation period. Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus. 14(4):155-167. http://hdl.handle.net/10251/78715

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/78715

Files in this item

Item Metadata

Title: The polyphenolic compounds content of cardoon herb depending on length of the vegetation period
Author:
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Issued date:
Abstract:
[EN] The influence of vegetation period length of cardoon plants (Cynara cardunculus L.) on herb yield and its pharmacological value conditioned by chemical contents in air dried herb was examined in the research. The ...[+]


[PL] W pracy badano wpływ długości okresu wegetacji roślin karda (Cynara cardunculus L.) na jego wartość farmakologiczną, uwarunkowaną składem chemicznym surowca. Badania przeprowadzono w latach 2009–2011, oceniając zawartość ...[+]
Subjects: Cynara cardunculus , Phenolic acids , Flavonoids , Tannins , Cynarin , Chlorogenic acid , Caffeic acid
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Source:
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus. (issn: 1644-0692 )
Publisher version: http://www.acta.media.pl/pl/main.php?&lang=en
Type: Artículo

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record