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Salinity Assay in Tomato

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Salinity Assay in Tomato

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Renau Morata, B.; Sánchez Perales, M.; Medina, J.; Molina Romero, RV.; Corrales, AR.; Carrillo, L.; Fernández Nohales, P.... (2014). Salinity Assay in Tomato. Bio-protocol. 4:1-8. doi:10.21769/BioProtoc.1215

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/78742

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Metadatos del ítem

Título: Salinity Assay in Tomato
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biología Molecular y Celular de Plantas - Institut Universitari Mixt de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes
Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Tomato is one of the most important horticultural crops worldwide, and is cultivated in semi-arid regions in which soil and groundwater salinity is an increasing limitation to yield. The assessment of the responses ...[+]
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Bio-protocol. (issn: 2331-8325 )
DOI: 10.21769/BioProtoc.1215
Versión del editor: https://doi.org/10.21769/BioProtoc.1215
Agradecimientos:
We gratefully acknowledge funding through grants from the Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA; project numbers: 2009-0004-C01, 2012-0008-C01) and the Spanish Ministry of Science and ...[+]
Tipo: Artículo

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