- -

Sensory Characterization of Commercial Lager Beers and Their Correlations with Iso-alfa-acid Concentrations

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Sensory Characterization of Commercial Lager Beers and Their Correlations with Iso-alfa-acid Concentrations

Mostrar el registro completo del ítem

Blanco Fuentes, CA.; Nimubona, D.; Fernández Fernández, E.; Alvarez Cano, MI. (2015). Sensory Characterization of Commercial Lager Beers and Their Correlations with Iso-alfa-acid Concentrations. Journal of Food and Nutrition Research. 3(1):1-8. doi:10.12691/jfnr-3-1-1

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/78798

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Sensory Characterization of Commercial Lager Beers and Their Correlations with Iso-alfa-acid Concentrations
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] A total of 40 commercial lager beers (6 dark, 28 pale and 6 alcohol free) were analysed by High-Performance Liquid Chromatography (HPLC) and evaluated by a descriptive sensorial panel. Discriminant Analysis was applied ...[+]
Palabras clave: Lager beer , iso-alfa-acids , Sensory descriptors , Bitterness , Correlation
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food and Nutrition Research. (issn: 1336-8672 ) (eissn: 2333-1240 )
DOI: 10.12691/jfnr-3-1-1
Editorial:
Vup Food Research Institute
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.12691/jfnr-3-1-1
Agradecimientos:
Financial support from Junta de Castilla y León. (VA332A12-2) is gratefully acknowledged.
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem