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Influence of Temperature, Air Velocity, and Ultrasound Application on Drying Kinetics of Grape Seeds

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Influence of Temperature, Air Velocity, and Ultrasound Application on Drying Kinetics of Grape Seeds

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Clemente Polo, G.; Sanjuán Pellicer, MN.; Carcel Carrión, JA.; Mulet Pons, A. (2014). Influence of Temperature, Air Velocity, and Ultrasound Application on Drying Kinetics of Grape Seeds. Drying Technology. 32(1):68-76. doi:10.1080/07373937.2013.811592

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/79226

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Título: Influence of Temperature, Air Velocity, and Ultrasound Application on Drying Kinetics of Grape Seeds
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto de Agroquímica y Tecnologia de Alimentos - Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
The objective of this work was to determine the influence of temperature, air velocity, and ultrasound application on the drying kinetics of grape seeds. The drying kinetics were determined at 1.0, 1.5, 2.0, and 3.0 m/s ...[+]
Palabras clave: Activation energy , Air velocity , Effective diffusivity , Grape seeds , Ultrasound
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Drying Technology. (issn: 0737-3937 ) (eissn: 1532-2300 )
DOI: 10.1080/07373937.2013.811592
Editorial:
Taylor & Francis
Versión del editor: http://dx.doi.org/ 10.1080/07373937.2013.811592
Agradecimientos:
The authors of this article acknowledge financial support from the Valencian Government ("Generalitat Valenciana,'' Valencia, Spain, PROMETEO/2010/062).
Tipo: Artículo

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