- -

Microwaves as a pretreatment for enhancing enzymatic hydrolysis of pineapple industrial waste for bioethanol production

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Microwaves as a pretreatment for enhancing enzymatic hydrolysis of pineapple industrial waste for bioethanol production

Mostrar el registro completo del ítem

Conesa Domínguez, C.; Seguí Gil, L.; Laguarda-Miro, N.; Fito Maupoey, P. (2016). Microwaves as a pretreatment for enhancing enzymatic hydrolysis of pineapple industrial waste for bioethanol production. Food and Bioproducts Processing. 100:203-213. doi:10.1016/j.fbp.2016.07.001.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/79531

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Microwaves as a pretreatment for enhancing enzymatic hydrolysis of pineapple industrial waste for bioethanol production
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Reconocimiento Molecular y Desarrollo Tecnológico - Institut de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería del Diseño - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The pineapple industry generates significant amounts of residues which are classified as lignocellulosic residual biomass. In the present paper, microwaves are studied as a pretreatment to improve pineapple waste ...[+]
Palabras clave: Lignocellulose pretreatments , Microwaves , Pineapple industrial waste , Saccharification , Enzymatic hydrolysis , Bioethanol
Derechos de uso: Embargado
Fuente:
Food and Bioproducts Processing. (issn: 0960-3085 ) (eissn: 1744-3571 )
DOI: 10.1016/j.fbp.2016.07.001
Editorial:
Elsevier
Institttion of Chemical Engineers
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.fbp.2016.07.001
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem