- -

Effect of thermo-pressing temperature on the functional properties of bioplastics made from a renewable wheat gliadin resin

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Effect of thermo-pressing temperature on the functional properties of bioplastics made from a renewable wheat gliadin resin

Mostrar el registro completo del ítem

Balaguer-Grimaldo, MDLP.; Gomez-Estaca, J.; Cerisuelo-Ferriols, JP.; Gavara Clemente, R.; Hernández-Muñoz, P. (2014). Effect of thermo-pressing temperature on the functional properties of bioplastics made from a renewable wheat gliadin resin. Food Science and Technology. 56(1):161-167. doi:10.1016/j.lwt.2013.10.035

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/79834

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of thermo-pressing temperature on the functional properties of bioplastics made from a renewable wheat gliadin resin
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Agroquímica y Tecnologia de Alimentos - Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In this work a new methodology based on thermo-pressing a resin made from gliadins and glycerol has been developed to obtain water resistant films. The effect of processing temperature was studied on the functional ...[+]
Palabras clave: Biopolymer , Gliadins , Thermo-pressing , Physical properties , Renewable resin
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 ) (eissn: 1096-1127 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2013.10.035
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.10.035
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem