- -

Optimization of the Drying Process of Carrot (Daucus carota v. Nantes) on the Basis of Quality Criteria

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Optimization of the Drying Process of Carrot (Daucus carota v. Nantes) on the Basis of Quality Criteria

Mostrar el registro completo del ítem

Eim, VS.; Urrea, D.; Roselló, C.; García Pérez, JV.; Femenia, A.; Simal, S. (2013). Optimization of the Drying Process of Carrot (Daucus carota v. Nantes) on the Basis of Quality Criteria. Drying Technology. 8(31):951-962. https://doi.org/10.1080/07373937.2012.707162

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/79996

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Optimization of the Drying Process of Carrot (Daucus carota v. Nantes) on the Basis of Quality Criteria
Autor: Eim, Valeria S. Urrea, Diana Roselló, Carmen García Pérez, José Vicente Femenia, Antoni Simal, Susana
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The drying curves and the degradation kinetics of three different quality attributes (total carotenoids (TC) and total polyphenols (TP) contents and antioxidant activity (AA)) of carrots during drying at different ...[+]
Palabras clave: Antioxidant activity , Carrot , Food drying , Modelling , Optimization , Total carotenoids , Total polyphenols
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Drying Technology. (issn: 0737-3937 ) (eissn: 1532-2300 )
DOI: 10.1080/07373937.2012.707162
Editorial:
Taylor & Francis
Versión del editor: http://doi.org/10.1080/07373937.2012.707162
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//DPI2009-14549-C04/
info:eu-repo/grantAgreement/Gobierno de las Islas Baleares//57%2F2011/ES
Agradecimientos:
The authors would like to acknowledge the financial support of the Spanish Government through the MICINN (DPI2009-14549-C04), the Balearic Government and European Regional Development Found (FEDER) (57/2011), the Balearic ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem