- -

Electronic noses and tongues to assess food authenticity and adulteration

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Electronic noses and tongues to assess food authenticity and adulteration

Mostrar el registro completo del ítem

Peris Tortajada, M.; Escuder Gilabert, L. (2016). Electronic noses and tongues to assess food authenticity and adulteration. Trends in Food Science and Technology. 58:40-54. doi:10.106/j.tifs.2016.10.014

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/80088

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Electronic noses and tongues to assess food authenticity and adulteration
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Background: There is a growing concern for the problem of food authenticity assessment (and hence the detection of food adulteration), since it cheats the consumer and can pose serious risk to health in some instances. ...[+]
Palabras clave: Electronic nose , Electronic tongue , Food adulteration , Authenticity assessment , Food analysis
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial (by-nd-nc)
Fuente:
Trends in Food Science and Technology. (issn: 0924-2244 )
DOI: 10.106/j.tifs.2016.10.014
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.tifs.2016.10.014
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem