- -

Interaction between QTLs induces an advance in ethylene biosynthesis during melon fruit ripening

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Interaction between QTLs induces an advance in ethylene biosynthesis during melon fruit ripening

Mostrar el registro completo del ítem

Vegas, J.; Garcia-Mas, J.; Monforte Gilabert, AJ. (2013). Interaction between QTLs induces an advance in ethylene biosynthesis during melon fruit ripening. TAG Theoretical and Applied Genetics. 126(6):1531-1544. doi:10.1007/s00122-013-2071-3.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/80572

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Interaction between QTLs induces an advance in ethylene biosynthesis during melon fruit ripening
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biología Molecular y Celular de Plantas - Institut Universitari Mixt de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes
Fecha difusión:
Resumen:
The coexistence of both climacteric and non-climacteric genotypes and the availability of a set of genetic and genomic resources make melon a suitable model for genetic studies of fruit ripening. We have previously described ...[+]
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
TAG Theoretical and Applied Genetics. (issn: 0040-5752 )
DOI: 10.1007/s00122-013-2071-3
Editorial:
Springer Verlag (Germany)
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1007/s00122-013-2071-3
Patrocinador:
Spanish Ministry of Science and Innovation AGL2006-12780-C02-01
Spanish Ministry of Science and Innovation AGL2009-12698-C02-01
Spanish Ministry of Science and Innovation AGL2009-12698-C02-02
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem