- -

Starch-protein active films for food preservation

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Starch-protein active films for food preservation

Show full item record

Moreno Marro, O. (2017). Starch-protein active films for food preservation [Tesis doctoral no publicada]. Universitat Politècnica de València. doi:10.4995/Thesis/10251/80616.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/80616

Files in this item

Item Metadata

Title: Starch-protein active films for food preservation
Author:
Director(s): Atarés Huerta, Lorena María Chiralt Boix, Mª Amparo
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Read date / Event date:
2017-04-04
Issued date:
Abstract:
The overall objective of the doctoral thesis was the development of starch-based (S) biodegradable active films for food packaging applications, by applying both casting method and thermoprocessing. Different blends of S ...[+]


El objetivo general de la presente tesis doctoral se basa en el desarrollo de films activos biodegradables a base de almidón (S) para su aplicación en sistemas de envasado de alimentos, por medio de dos métodos diferentes ...[+]


L'objectiu general de la tesi doctoral és el desenvolupament de films actius biodegradables a base de midó (S) per a la seua aplicació en sistemes d'envasat d'aliments, amb l'utitització del mètode d'extensió i assecat ...[+]
Subjects: Starch , Lysozyme , Lactoferrin , LAE , Biodegradable films , Antimicrobial films
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/80616
Type: Tesis doctoral

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record