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Modeling drying kinetics of thyme (thymus vulgaris l.): theoretical and empirical models, and neural networks

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Modeling drying kinetics of thyme (thymus vulgaris l.): theoretical and empirical models, and neural networks

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Rodríguez Cortina, J.; Clemente Polo, G.; Sanjuán Pellicer, MN.; Bon Corbín, J. (2014). Modeling drying kinetics of thyme (thymus vulgaris l.): theoretical and empirical models, and neural networks. Food Science and Technology International. 20(1):13-22. https://doi.org/10.1177/1082013212469614

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/80700

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Título: Modeling drying kinetics of thyme (thymus vulgaris l.): theoretical and empirical models, and neural networks
Autor: Rodríguez Cortina, Jader Clemente Polo, Gabriela Sanjuán Pellicer, María Nieves Bon Corbín, José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The drying kinetics of thyme was analyzed by considering different conditions: air temperature of between 40 C and 70 C, and air velocity of 1 m/s. A theoretical diffusion model and eight different empirical models ...[+]
Palabras clave: Drying , Kinetics , Thyme , Neural networks
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Science and Technology International. (issn: 1082-0132 ) (eissn: 1532-1738 )
DOI: 10.1177/1082013212469614
Editorial:
Sage
Versión del editor: http://doi.org/10.1177/1082013212469614
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//CSD2007-00016/ES/PRODUCTOS CARNICOS PARA EL SIGLO XXI: SEGUROS, NUTRITIVOS Y SALUDABLES/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from the 'Ministerio de Educacion y Ciencia' in Spain, CONSOLIDER INGENIO 2010 (CSD2007-00016).
Tipo: Artículo

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