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Influence of freezing and dehydration of olive leaves (var. Serrana) on extract composition and antioxidant potential

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Influence of freezing and dehydration of olive leaves (var. Serrana) on extract composition and antioxidant potential

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Ahmad-Qasem Mateo, MH.; Barrajón Catalán, E.; Micol Molina, V.; Mulet Pons, A.; García Pérez, JV. (2013). Influence of freezing and dehydration of olive leaves (var. Serrana) on extract composition and antioxidant potential. Food Research International. 50(1):189-196. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2012.10.028

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/80813

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Título: Influence of freezing and dehydration of olive leaves (var. Serrana) on extract composition and antioxidant potential
Autor: Ahmad-Qasem Mateo, Margarita Hussam Barrajón Catalán, Enrique Micol Molina, Vicente Mulet Pons, Antonio García Pérez, José Vicente
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In this work, the effect of the methods used for the freezing and drying of olive leaves on the polyphenol content and antioxidant capacity of the extracts was addressed. Thus, different methods were used to dry olive ...[+]
Palabras clave: Byproduct , Freeze drying , Hot air drying , Polyphenols , Oleuropein
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Research International. (issn: 0963-9969 )
DOI: 10.1016/j.foodres.2012.10.028
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/ 10.1016/j.foodres.2012.10.028
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2010%2F062/ES/ESTUDIO CONJUNTO DE LOS PROCESOS DE SECADO Y EXTRACCION DE COMPONENTES BIOACTIVOS CONSIDERANDO PARAMETROS DE CALIDAD, CONSUMO ENERGETICO Y ECO-EFICIENCIA/
Agradecimientos:
The authors thank the Generalitat Valenciana (PROMETEO/2010/062) for its financial support. M. H. Ahmad Qasem was the recipient of a fellowship from Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte of Spain (Programa de Formacion ...[+]
Tipo: Artículo

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