Mostrar el registro completo del ítem
Acosta-Quezada, P.; Raigón Jiménez, MD.; Riofrío-Cuenca, T.; García Martínez, MD.; Plazas Ávila, MDLO.; Burneo, J.; Figueroa, JG.... (2015). Diversity for chemical composition in a collection of different varietal types of tree tomato (Solanum betaceum Cav.), an Andean exotic fruit. Food Chemistry. 169:327-335. doi:10.1016/j.foodchem.2014.07.152
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/81920
Título: | Diversity for chemical composition in a collection of different varietal types of tree tomato (Solanum betaceum Cav.), an Andean exotic fruit | |
Autor: | Acosta-Quezada, P.G. Riofrío-Cuenca, Tania Burneo, J.I. Figueroa, Jorge G. | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] We evaluated 23 tree tomato (Solanum betaceum) accessions from five cultivar groups and one wild relative (Solanum cajanumense) for 26 composition traits. For all traits we found highly significant differences (P < ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.07.152 | |
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|