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Effect of temperature on nitrite and water diffusion in pork meat

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Effect of temperature on nitrite and water diffusion in pork meat

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Gómez Salazar, JA.; Sanjuán Pellicer, MN.; Bon Corbín, J.; Arnau, J.; Clemente Polo, G. (2015). Effect of temperature on nitrite and water diffusion in pork meat. Journal of Food Engineering. 149:188-194. doi:10.1016/j.jfoodeng.2014.10.008.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/82655

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Metadatos del ítem

Título: Effect of temperature on nitrite and water diffusion in pork meat
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Nitrites are important food additives. The nitrite movement in meat is assumed to occur by means of a diffusion process. The objective of this study was to investigate the effect of temperature on nitrite and water ...[+]
Palabras clave: Nitrite , Water , Meat , Temperature: Diffusion , Modelling
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 ) (eissn: 1873-5770 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2014.10.008
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2014.10.008
Patrocinador:
ONSOLIDER INGENIO 2010 (CSD2007-00016)
Tipo: Artículo

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