- -

DO THE MATERIAL PROPERTIES OF CUTLERY AFFECT THE PERCEPTION OF THE FOOD YOU EAT? AN EXPLORATORY STUDY

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

DO THE MATERIAL PROPERTIES OF CUTLERY AFFECT THE PERCEPTION OF THE FOOD YOU EAT? AN EXPLORATORY STUDY

Mostrar el registro completo del ítem

Piqueras Fiszman, B.; Spence, C. (2011). DO THE MATERIAL PROPERTIES OF CUTLERY AFFECT THE PERCEPTION OF THE FOOD YOU EAT? AN EXPLORATORY STUDY. Journal of Sensory Studies. 26(5):358-362. doi:10.1111/j.1745-459X.2011.00351.x.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/84200

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: DO THE MATERIAL PROPERTIES OF CUTLERY AFFECT THE PERCEPTION OF THE FOOD YOU EAT? AN EXPLORATORY STUDY
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos de Ingeniería - Departament de Projectes d'Enginyeria
Fecha difusión:
Resumen:
Our perception of food depends both on the contextual conditions in which it is presented and on the way the food is consumed; hence, the current trend toward investigating these contextual variables in empirical research. ...[+]
Palabras clave: Contextual variables , Current trends , Empirical research , Exploratory studies , Functional requirement , Material property , Research directions , Product development , Research , Stainless steel , Tools , Sensory perception
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Sensory Studies. (issn: 0887-8250 )
DOI: 10.1111/j.1745-459X.2011.00351.x
Editorial:
Wiley
Versión del editor: http://doi.org/10.1111/j.1745-459X.2011.00351.x
Patrocinador:
Ministerio de Educacion (Spain)
Universitat Politecnica de Valencia
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem