- -

Efecto Antimicrobiano del Compuesto Bioactivo Fucoidan frente a Listeria monocytogenes

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Efecto Antimicrobiano del Compuesto Bioactivo Fucoidan frente a Listeria monocytogenes

Show full item record

Poveda Castillo, GDC. (2017). Efecto Antimicrobiano del Compuesto Bioactivo Fucoidan frente a Listeria monocytogenes. http://hdl.handle.net/10251/87247

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/87247

Files in this item

Item Metadata

Title: Efecto Antimicrobiano del Compuesto Bioactivo Fucoidan frente a Listeria monocytogenes
Author: Poveda Castillo, Gabriela del Carmen
Director(s): Pina Pérez, Maria Consuelo Rodrigo Aliaga, María Dolores Martínez López, Antonio
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2017-07-17
Issued date:
Abstract:
[EN] The use of natural antimicrobials derived from plants, animals and microorganisms, has been proposed as a valid strategy against the most relevant foodborne pathogens. Considering the need to carry out an efficient ...[+]


[ES] El uso de antimicrobianos naturales procedentes de plantas, animales y microorganismos, ha sido propuesto como estrategia válida frente a algunos de los más relevantes patógenos de interés en alimentos. Ante la necesidad ...[+]
Subjects: Apple juice , Antimicrobial , Fucoidan , Fucus vesiculosus , Phaeophyceae , Listeria monocytogenes , Zumo de manzana , Antimicrobiano.
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Gestión de la Seguridad y Calidad Alimentaria-Màster Universitari en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària
Type: Tesis de máster

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record