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NON-SMOKY GLYCOSIDE GLYCOSYL TRANSFERASE prevents the release of smoky aroma from Tomato Fruit

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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NON-SMOKY GLYCOSIDE GLYCOSYL TRANSFERASE prevents the release of smoky aroma from Tomato Fruit

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Tikunov, Y.; Molthoff, J.; De Vos, R.; Beekwilder, J.; Van Houwelingen, A.; Van Der Hooft, JJJ.; Nijenhuis-De Vries, M.... (2013). NON-SMOKY GLYCOSIDE GLYCOSYL TRANSFERASE prevents the release of smoky aroma from Tomato Fruit. Plant Cell. 25(8):3067-3078. doi:10.1105/tpc.113.114231

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/87616

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Título: NON-SMOKY GLYCOSIDE GLYCOSYL TRANSFERASE prevents the release of smoky aroma from Tomato Fruit
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biología Molecular y Celular de Plantas - Institut Universitari Mixt de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Phenylpropanoid volatiles are responsible for the key tomato fruit (Solanum lycopersicum) aroma attribute termed "smoky." Release of these volatiles from their glycosylated precursors, rather than their biosynthesis, ...[+]
Palabras clave: Mass spectrometry , Small molecules , Salicylic acid , Key enzime , Flavor , Volatiles , Biosynthesis , Components , Odor , Gene
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Plant Cell. (issn: 1040-4651 )
DOI: 10.1105/tpc.113.114231
Editorial:
American Society of Plant Biologists
Versión del editor: http://doi.org/10.1105/tpc.113.114231
Agradecimientos:
We thank Syngenta Seeds, Seminis, Enza Zaden, Rijk Zwaan, Vilmorin, and de Ruiter Seeds for providing seeds of the 94 tomato cultivars. We acknowledge financial support from the Center for BioSystems Genomics, provided ...[+]
Tipo: Artículo

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