Mostrar el registro completo del ítem
Rodríguez Esteban, R. (2017). Calidad de la carne de dos tipos comerciales de conejos, albinos y conejos de ojos negros. http://hdl.handle.net/10251/90043
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/90043
Título: | Calidad de la carne de dos tipos comerciales de conejos, albinos y conejos de ojos negros | |||
Autor: | Rodríguez Esteban, Rosalía | |||
Director(es): | ||||
Entidad UPV: |
|
|||
Fecha acto/lectura: |
|
|||
Resumen: |
The objective of this work is to compare a strain of black-eyed rabbit with a standard commercial albino one closely related. Differences between lines have been found for several meat quality traits. These differences can ...[+]
L'objectiu d'aquest treball és comparar una taca de conill d'ulls negres amb un albí comercial estàndard estretament relacionat. S'han trobat diferències entre línies per a diversos trets de la qualitat de la carn. Aquestes ...[+]
|
|||
Palabras clave: |
|
|||
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |||
Editorial: |
|
|||
Titulación: |
|
|||
Tipo: |
|