- -

Aflatoxin M1 in the intermediate dairy products from Manchego cheese production: distribution and stability

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Aflatoxin M1 in the intermediate dairy products from Manchego cheese production: distribution and stability

Mostrar el registro completo del ítem

Rubio, R.; Moya Salvador, VJ.; Berruga Fernandez, MI.; Molina Pons, MP.; Molina Casanova, A. (2011). Aflatoxin M1 in the intermediate dairy products from Manchego cheese production: distribution and stability. Mljekarstvo. 61(4):283-290. http://hdl.handle.net/10251/90949

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/90949

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Aflatoxin M1 in the intermediate dairy products from Manchego cheese production: distribution and stability
Autor: Rubio, R. Moya Salvador, Vicente Javier Berruga Fernandez, Maria Isabel Molina Pons, Mª Pilar Molina Casanova, Ana
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Aflatoxin M1 (AFM1 ) distribution in curd, whey, Manchego cheese, the traditional Spanish whey cheese Requesón and Requesón whey, and its stability during two different cold treatments, have been studied. Raw ewe¿s ...[+]
Palabras clave: Aflatoxin M1 , Ewe s milk , Curd , Whey, Cheese
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial (by-nc)
Fuente:
Mljekarstvo. (issn: 0026-704X )
Versión del editor: https://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=112011
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem