- -

Edificio de viviendas en la calle de La Selva. Barcelona. España

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Edificio de viviendas en la calle de La Selva. Barcelona. España

Show full item record

Nsarquitectes, E. (2015). Edificio de viviendas en la calle de La Selva. Barcelona. España. EN BLANCO. Revista de Arquitectura. 7(18):36-47. doi:10.4995/eb.2015.4501

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/91562

Files in this item

Item Metadata

Title: Edificio de viviendas en la calle de La Selva. Barcelona. España
Secondary Title: Apartment building calle de La Selva. Barcelona. Spain
Author: nsARQUITECTES, Estudi
Issued date:
Abstract:
[ES] El solar de intervención, de geometría trapezoidal, se sitúa al Sur de la plaza Llucmajor, en la calle de La Selva entre las travesías Pintor Alsamora y Valldemossa. El Planeamiento califica el solar como equipamiento, ...[+]
Subjects: Arquitectos , nsARQUITECTES
Copyrigths: Cerrado
Source:
EN BLANCO. Revista de Arquitectura. (issn: 1888-5616 ) (eissn: 2445-1215 )
DOI: 10.4995/eb.2015.4501
Publisher:
Universitat Politècnica de València
Publisher version: https://doi.org/10.4995/eb.2015.4501
Type: Artículo

Location


 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record