- -

Degradation of dietary oligofructose and inulin in the gastro-intestinal tract of the rabbit and the effects on caecal pH and volatile fatty acids.

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Degradation of dietary oligofructose and inulin in the gastro-intestinal tract of the rabbit and the effects on caecal pH and volatile fatty acids.

Mostrar el registro completo del ítem

Maertens, L.; Aerts, J.; De Boever, J. (2004). Degradation of dietary oligofructose and inulin in the gastro-intestinal tract of the rabbit and the effects on caecal pH and volatile fatty acids. http://hdl.handle.net/10251/9766.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/9766

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Degradation of dietary oligofructose and inulin in the gastro-intestinal tract of the rabbit and the effects on caecal pH and volatile fatty acids.
Autor:
Fecha difusión:
Resumen:
Three experimental fattening diets were each fed ad libitum to 12 animals of 8-9 weeks of age (initial weight 2,257 ± 87 g). The diets contained 0% (Control), 2% oligofructose (OF) (Raftifeed(R) OPS) or 2% inulin (Raftifeed(R) ...[+]
Palabras clave: Inulin , Oligofructose , Degradation , Fermentation , Rabbit
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial (by-nc)
Fuente:
(issn: 1257-5011 ) (eissn: 1989-8886 )
Editorial:
World Rabbit Science. ICTA. UPV
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem