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Physicochemical and rheological characterization of honey from Mozambique

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Physicochemical and rheological characterization of honey from Mozambique

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Escriche Roberto, MI.; Alberto, FJT.; Visquert Fas, M.; Oroian, M. (2017). Physicochemical and rheological characterization of honey from Mozambique. LWT - Food Science and Technology. 86:108-115. doi:10.1016/j.lwt.2017.07.053

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/98763

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Título: Physicochemical and rheological characterization of honey from Mozambique
Autor: Escriche Roberto, Mª Isabel Alberto, Fernando Joâo Tanleque Visquert Fas, Mario Oroian, Mircea
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2018-12-31
Resumen:
[EN] Obtaining information about honey from Mozambique is the first step towards the economic and nutritional exploitation of this natural resource. The aim of this study was to evaluate physicochemical (moisture, ...[+]
Palabras clave: African honey , Colour , Elastic-modulus , Complex-viscosity , Artificial-neural-network
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
LWT - Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2017.07.053
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2017.07.053
Agradecimientos:
The authors thank the Ministerio de Ciencia e Tecnologia Ensino Superior e Tecnico Profissional de Mocambique (Project: HEST "Ensino Superior, Ciencia e Tecnologia") and Universidade Pedagogica de Mocambique-Nampula for ...[+]
Tipo: Artículo

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