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Application of high Power ultrasounds during red wine vinification

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Application of high Power ultrasounds during red wine vinification

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Baustista-Ortin A.B.; Jimenez-Martinez M.D; Jurado, R.; Iniesta, JA.; Terrades-Rocafull, LS.; Andrés Grau, AM.; Gomez-Plaza, E. (2017). Application of high Power ultrasounds during red wine vinification. International Journal of Food Science & Technology. 52(6):1314-1323. doi:10.1111/ijfs.13411

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/99061

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Metadatos del ítem

Título: Application of high Power ultrasounds during red wine vinification
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Wine colour is one of the main organoleptic characteristics influencing its quality. It is of special interest in red vinifications due to the economic resources that wineries have to invest for the extraction of the ...[+]
Palabras clave: Anthocyanidins , Phenolic compounds , Proanthocyanidins , Ultrasound , Volatile compounds
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
International Journal of Food Science & Technology. (issn: 0950-5423 )
DOI: 10.1111/ijfs.13411
Editorial:
Blackwell Publishing
Versión del editor: https://doi.org/10.1111/ijfs.13411
Tipo: Artículo

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